Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از ساوه، سرهنگ پاسدار حجت اله دستجانی در نشست خبری به مناسب فرارسیدن هفته بسیج سازندگی اظهار کرد: بعد از ادغام جهاد سازندگی و احساس خلأ در این حوزه به فرمان رهبری بسیج سازندگی تأسیس شد تا با بهره‌مندی از ظرفیت بسیج برای محرومیت‌زدایی و سازمان‌دهی مردم برای عمران و آبادانی اقدامات لازم صورت بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بسیج سازندگی از همان بدو تأسیس خدمات گسترده‌ای را در حوزه‌های محرومیت‌زدایی صورت داده گفت: بسیج سازندگی متولی اصلی و میدان‌دار سازمان‌دهی جوانان علاقه‌مند به نقش‌آفرینی در محرومیت‌زدایی و پیشرفت کشور است و به دنبال تحقق شعار عدالت، امیدآفرینی و طراحی الگوهای عملی برای حرکت عمومی و مشارکت آحاد مردم می‌باشد.

فرمانده سپاه ناحیه ساوه اقدامات بسیج سازندگی را عینیت بخشیدن به مردم‌سالاری دینی دانست و افزود: بسیج سازندگی به دنبال آن است که از اوقات فراغت افراد استفاده کرده و میدان مشقی برای جوانان باشد تا ضمن لمس محرومیت جامعه از نزدیک و در کنار حضور در این عرصه‌ها، یک کار تیمی و تشکیلاتی خوب را تمرین کنند.

دستجانی با تأکید بر اینکه بسیج سازندگی به دنبال مشارکت عمومی و نهادینه شدن فرهنگ مشارکت است خاطرنشان کرد: در خیلی از عرصه‌های کوچک و خرد که شاید مردم توان فعالیت ندارند با کمی حمایت از سپاه و مشارکت خیرین و مردم آن کار به نحو احسن به سرانجام خواهد رسید و هدف بسیج سازندگی از حضور در صحنه‌ها جبران خلأهای موجود در این حوزه است.

وی ایجاد روحیه خلاقیت و مسئولیت‌پذیری در جوانان را از الزامات بسیج سازندگی دانست و عنوان کرد: فعالیت قشر جوان در این حوزه نشان‌دهنده مسئولیت‌پذیری جوانان در سازندگی کشور است و حضورشان در این عرصه نیز باعث خلاقیت و ابتکار عمل خواهد شد.

فرمانده سپاه ناحیه ساوه افزود: بحث تربیت نیروی انسانی ماهر و صرفه‌جویی در هزینه‌های اجرایی طرح‌ها با استفاده از نیروهای بسیجی جوان در برنامه‌های بسیج سازندگی در حال تحقق است که در شهرستان ساوه نیز در چهار حوزه اقتصاد مقاومتی، صندوق‌های قرض‌الحسنه، پروژه‌های محرومیت‌زدایی و عمرانی و همچنین سازمان‌دهی گروه‌های جهادی از اهم برنامه‌های بسیج سازندگی محسوب می‌شود.

دستجانی پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه برای کارگاه‌ها در راستای اشتغال‌زایی را به‌عنوان یکی از فعالیت‌های بسیج سازندگی عنوان کرد و افزود: کمک به قطب کشاورزی با ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی انار و فرآورده‌های آن، کمک به جوانان در حوزه اشتغال و ازدواج و کمک به بازاریابی محصولات تولید شده بخشی از فعالیت‌های اقتصادی جهاد سازندگی در ساوه محسوب می‌شود.

وی با اشاره به اینکه امسال ۳۲ صندوق قرض‌الحسنه در سطح شهرستان ایجاد خواهیم کرد افزود: در حوزه عمرانی تاکنون با دستگاه‌های مختلف تفاهم‌نامه‌هایی صورت داده‌ایم که بهسازی معابر روستایی و ساخت جدول، بهینه‌سازی قبور شهدا و ساخت خانه بخشی از آن در سطح روستاهای شهرستان خواهد بود.

فرمانده سپاه ناحیه ساوه خاطرنشان کرد: قرار است در تفاهم‌نامه‌ای با کمیته امداد و بنیاد مسکن نیز ساخت ۴۹ واحد مسکونی برای خانواده‌های بی‌سرپرست و بدسرپرست را در دستور کار قرار دهیم.

دستجانی با بیان اینکه بحث آب و کشاورزی از مهم‌ترین پروژه‌های بسیج سازندگی در ساوه است خاطرنشان کرد: الزام مصرف بهینه آب در حوزه کشاورزی به دلیل قرار گرفتن شهرستان ساوه در منطقه کم آب از مهمترین پروژه‌های بسیج سازندگی است که در این حوزه آب‌رسانی به مناطق محروم نیز در دستور کار قرار دارد.

وی در ادامه از ساماندهی ۱۱۰ گروه جهادی و ثبت شده در سامانه اطلس خبر داد و گفت: در حوزه عمومی و تخصصی و تقویت گفتمان جهادی در حوزه محله محور و جغرافیا محور ۱۱۰ گروه در سطح شهرستان ساماندهی شده‌اند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کمیته امداد واحد مسکونی ساوه فرمانده سپاه بسیج سازندگی محرومیت زدایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۱۶۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد اشتغال برای بیش از 7 هزار نفر توسط صندوقهای قرض الحسنه بسیج سازندگی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی،  مسئول بسیج سازندگی استان در نشت خبری  که به مناسبت هفته بسیج سازندگی برگزار شد،  از راه اندازی 530 صندوق قرض الحسنه در روستاهای خراسان جنوبی در قالب 28 تعاونی خبرداد و گفت: صندوقهای قرض الحسنه به منظور ایجاد اشتغال تاسیس شده و در مجموع 40 هزار نفر عضو این صندوقها با سرمایه 41 میلیارد تومان هستند و تاکنون 7 هزار و 100 نفر زمینه اشتغال آنان از سوی صندوقهای قرض الحسنه بسیج سازندگی فراهم شده است.

هنری همچنین از اعزام 2هزار جهادگر در قالب 267 گروه به مناطق محروم استان به مناسبت 17 اردیبهشت سالروز تاسیس بسیج سازندگی خبرداد و افزود: تاکنون 2 هزار و 42 گروه جهادی در سامانه ثبت نام کرده اند که از این تعداد 1100 نفر پایش شده و برای 946 گروه مجوز صادر شده است.

وی افزود: در یکسال گذشته بیش از 2 هزار و 732 اردوی جهادی از سوی بسیج سازندگی برگزار شده که ارزش خدمات ارائه شده به مردم  بیش از 290 میلیارد ریال بود. 

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱۴۵ میلیارد وام اشتغالزایی توسط بسیج سازندگی
  • محرومیت زدایی از ماموریت‌های گروه‌های جهادی برای کمک به مردم
  • تلاش برای مردمی کردن اقتصاد در خراسان جنوبی
  • ساماندهی ۵۲۰۰ گروه جهادی در فارس
  • بسیج سازندگی پای کار مسکن محرومین
  • آمادگی برای ساماندهی ۵۸۰۰ گروه‌ جهادی در خراسان رضوی/دستگاه‌های اجرایی با گروه‌های جهادی متصل می‌شوند
  • گام های بسیج سازندگی خراسان جنوبی برای مردمی کردن اقتصاد
  • افتتاح ۶۰ پروژه عمرانی و محرومیت‌زدایی در خراسان جنوبی
  • ایجاد اشتغال برای بیش از 7 هزار نفر توسط صندوقهای قرض الحسنه بسیج سازندگی
  • ساخت ۱۲ هزار واحد مسکونی در کل کشور در سال گذشته